Telefon: +36 30 266 4390 | E-mail: simonnagybt@gmail.com | Dunaszentbenedek, Béke u. 59, 6333

Egyedi méretű raklapok

Az egyedi méretű raklapok, ahogy a nevükből is kiderül eltérnek, a szabványos méretű raklapoktól, nemcsak méretben, hanem kialakításban.

Nagy előnye a maximálisan kihasználható terület és a termékek személyre szabott tárolása.

Gondoljunk csak arra, ha például egy termék nem szabvány méretű, és formájú. Az egyedi méretű raklapok kiválóan lehetővé teszik ezeknek a termékeknek a tárolását, és szállítását is. Ha a raklap mérete pontosan illeszkedik a tárolási területhez, akkor csökkenthető a helypazarlás, minél egyszerűbb a teljes területet kihasználni.

Hol használnak leggyakrabban egyedi méretű raklapokat?

  • Használják sérülékeny áruk tárolására és szállítására. Az egyedi méretű raklapok, illeszkednek termék méretéhez, súlyához, és formájához, ezzel stabil védelmet nyújtanak, segítségükkel csökkenthető az áruk károsodásának lehetősége.
  • Használják ún. speicális iparágakban mint például az autóipar, egészségügy, elektronika.Itt általában nagyméretű, vagy különleges alakú termékeket gyártanak, így mindenképpen egyedi méretű raklapra van szükség a szállításhoz.
  • Olyan esetekben is rendkívül praktikus, ahol korlátozottak a tárolási lehetőségek, vagy kicsi a tér. Így a speciális méretű raklapok ilyen esetben kifejezetten jó megoldást kínálnak.

Az egyedi méretű raklapok minden esetben a megrendelő cégek tárolási és szállítási igényeinek megfelelően készülnek, ezért nagyon sok cég preferálja ezeket a típusú raklapokat.

Egyutas raklapok gyártása

Amennyiben egyedi raklapra
van szükséges forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon minket most...