Telefon: +36 30 266 4390 | E-mail: simonnagybt@gmail.com | Dunaszentbenedek, Béke u. 59, 6333

Távtartó léc

Mi az a távtartó léc?

Olyan fa léc, vagy elem, mely a felületek közötti egyenletes távolság fenntartására szolgál.

A távtartó lécek különféle méretekben készülnek, attól függően, hogy mire szeretnénk használni őket. Újrahasznosíthatók ezért rendkívül kedvelt megoldásnak számítanak.

Mire használjuk a távtartó léceket?

Általában különböző anyagok egymásra helyezésében nyújtanak segítséget, az áruk sérülésmentes szállítása érdekében. De rendkívül kedvelt az építőiparban, vagy szerelési munkák, és raktározás során is.

Raktározás során a távtartó léceknek több funkciója is van, melyek segítségével a tárolt árut biztonságosan el tudjuk helyezni.

Például:

Polc és állvány támogatása:

Az ilyen lécek a polcok oldalánál vagy hátánál vannak elhelyezve, így egyenletes távolság tartható fenn a polcok között, stabilizálja a polcrendszert, megkönnyíti a tárolt áruhoz való hozzáférést.

Áru védelem:

Segítségével távol tarthatjuk a padlótól a tárolni kívánt árukat. Ezzel megóvjuk őket a nedvességtől, és a károsodástól, hiszen nem a koszos padló tároljuk őket.

Áruk szellőzése:

Hézagot alakítanak ki a tárolt áruk között, így lehetővé teszik a szellőzést. Ez a funkció különösen fontos, olyan áruk esetében mint például az élemiszer, hiszen segít a megfelelő hőmérséklet, és páratartalom szabályozásában.

Távtartó lécek gyártása egyedi méretre is

Távtartó lécek segítségével hatékonyan tudjuk kihasználni raktárhelyiségünket.

A Simon és Nagy Bt. különféle méretben gyárt távtartó léceket, forduljon hozzánk, és mi a megadott paraméterek alapján bármilyen lécet legyártunk Önnek. 

Nincsenek korlátok.
Nálunk az ügyfél elégedettség az első!

Hívjon minket most...