Telefon: +36 30 266 4390 | E-mail: simonnagybt@gmail.com | Dunaszentbenedek, Béke u. 59, 6333

Egyutas raklapok - méretek és információ

Mit nevezünk egyutas raklapnak?

Egyutas raklapnak nevezzük azokat a fából készült raklapokat, melyek nem az EUR raklapszabványnak megfelelően készülnek. A nevét onnan kapta, hogy régen az ilyen típusú raklapokat egyszer használatosnak tekintették, mivel gyengébb minőségűek voltak, így nem voltak képesek akkora súly szállítására, mint a szabvány szerint készült raklapok.

Napjainkra azonban ez teljesen megváltozott.

Cégünk is igazodik a jelenlegi piaci igényekhez, így mára olyan raklapokat gyártunk, melyek hasonlóan jó minőségűek és teherbírásúak, mint szabvány alapján készülő társaik.

Milyen előnyei vannak az egyutas raklapoknak?

  • A terhelhetőséget és a minőséget is a megrendelő választja meg, igazodunk az Ön igényeihez.
  • Az ár sokkal kedvezőbb mint az EUR szabvány raklap ára, mivel újrahasznosított anyagból is kérhető
  • Több alkalommal történő szállításra is raktározásra is alkalmasak
  • Légi szállításra is alkalmas

egyutas raklap méretek

Az egyutas raklap mérete, terhelhetősége, tömege alapján végtelen variációban gyártható. A kisebb 380×580 mm-től kezdve egészen 800×1200 mm-ig, Súlya általában 4 kg-tól, 25 kg-ig terjed. De a vevő elképzelése alapján bármekkora raklapot elkészítünk. Nincs határ semmiben.

Általában egyszerűbb kialakításúak mint a tartós raklapok, könnyűek, és kevésbé bonyolultak.

Egyutas raklapok gyártása

Egyutas raklap mérete

800x1200 mm-es raklap

Ennek a raklapnak a mérete megegyezik a szabvány EUR raklapéval. Többféle terhelhetőségben készíthető, akár újrahasznosított anyagból is. Minél kisebb a terhelhetősége annál olcsóbb mivel a súlya is kevesebb, így az ára is.

1000x1200 mm-es egyutas raklap

Ez a méret általában erős és középerős terhelhetőségű . A raklapok kiváló minőségű anyagból készülnek, ez a második legkeresettebb méret a piacon.

Egyedi méretű raklapok

Ahogy fent is írtuk ennak a raklapnak a legnagyobb előnye, hogy teljes egészében olyan méretben készül, amilyet a megrendelő szeretne. Ez lehet az egészen kicsi raklaptól (pl. 600×800 mm-es raklaptól) az egészen nagy méretű raklapig. Ha egyedi méretű raklapot szeretne, akkor keressen minket bizalommal.

Mire használják őket?

Az egyutas raklapokat általában könnyebb termékek szállítására, és raktározására használják. Például: élelmiszer, ital, csomagolt áru

Fontos, hogy az egyutas raklapok használata illetve előnyei nagy mértékben függnek a konkrét alkalmazástól. A tartós raklapokkal szemben ezek a raklapok általában ideálisabbak rövid távú és egyszerűbb szállítási igényekre. Ha ilyen raklap típust keres, akkor vegye fel Velünk a kapcsolatot.

vásárlóink visszajelzése

„Már több alkalommal vásároltam egyutas raklapot a Simon & Nagy Bt.-től. Mindig nagyon rugalmasak voltak. Ha kisebb mennyiséget rendeltem, akkor az sem okozott problémát. Legközelebb is őket fogom választani.”

„Egyutas raklapot vásároltam a cégem nevében a Simon & Nagy Bt-től. Gyors kiszállítással és nagyon jó minőségű raklapokat kaptam. Ha valakinek raklapra lenne szüksége, akkor bátran ajánlom a céget.”

Gyakran ismételt kérdések

Melyek a leggyakoribb egyutas raklap méretek?

Az egyutas raklapok méreteit a vevői igények határozzák meg. A kisebb 380×580 mm-től kezdve egészen a 800x1200mm-ig terjed. Ha ettől eltérő méretben szeretné, akkor is keresse fel cégünket.

Mi az Egyutas raklapok előnyei?

Az egyutas raklapok legnagyobb előnyei, hogy költséghatékony, de ennek ellenére a terhelhetősége és a minősége a legtöbb szállítási feladatra alkamassá teszi. Ha Ön is ilyen megoldást keres, akkor keressen minket a lenti elérhetőségek valamelyikén.

Egyutas raklapgyártás és egyéb kérdés
esetén keressen minket bízalommal

Hívjon minket most...